Ratsastustunnit

Tallillamme toimii SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu.

Varaa tunti

Ratsastuksen opetus tapahtuu enintään 8 hengen ryhmissä joko maneesissa tai kentällä. Tunnit on jaettu este- ja koulujaksoihin, mutta tarjottimelta löytyy myös muutama kouluryhmä. Toiveiden mukaan voidaan käydä maastossa.

Olemme panostaneet turvallisuuteen, ja meillä pääsee harrastamaan 20 erilaisen, luotettavan ja koulutetun ratsun kanssa. Tuntiratsastajat saavat kilpailla opetusratsuilla tallilla järjestettävissä talli- ja seurakisoissa.

Vakiotunnit

Vakioryhmiin voi varata paikkoja ennen kesä- tai talvikauden alkua. Vakioratsastajien on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan tai omistettava Green Card.

Katso hinnasto

Tuntien peruutus

Varattu tunti tulee perua viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta tai myöhässä perutusta tunnista laskutamme puolet tunnin hinnasta.

Juuso kesätunnilla

Opettajina toimivat ratsastuksenohjaaja Riitta Ojala ja ratsastuksenopettaja Sanna Tastula

 

Riitta ja Zico & Sanna ja Vertti Kauhajoella 2013

Riitta on Ypäjältä vuonna 2000 valmistunut ratsastuksenohjaaja. Koulutunnit ovat pääasiassa Riitan vastuulla, mutta hän pitää myös estetunteja. Riitta on kilpaillut kouluratsastuksessa PSG-tasolle asti, ja nuorempana myös esteitä.

Sanna on valmistunut Ypäjältä vuonna 2012 ratsastuksenopettajaksi. Sanna vastaa pääasiassa estetunneista, mutta pitää myös koulutunteja. Sanna on kilpaillut esteitä nuorempana SM-tasolla ja seniorina 130 cm luokkiin saakka, ja nyttemmin ansioitunut myös kouluratsastuksessa VaB-tasolla.

Varaa tunti

Soita tai tekstaa

040 5897 742
— Riitta —
040 7200 361
— Sanna —

Parhaiten
meidät tavoittaa
WhatsApp-viestillä

Uutisia