Talli

Meillä pääsee harrastamaan huippupuitteissa keskellä Etelä-Pohjanmaan kaunista lakeutta.

Manunkylän ratsutalli sijaitsee Seinäjoella, entisen Nurmon kunnan puolella lähellä Lapuan rajaa. Tallille on matkaa Seinäjoen keskustasta noin 11 kilometriä.

Sanna Tastula ja Riitta Ojala perustivat yrityksen vuonna 2004. Talliympäristön historia ulottuu 80-luvulle, mutta kiinteistö on remontoitu täysin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Nyt tallissa on yhteensä 30 tilavaa karsinaa, pesukarsina, varustehuoneet tuntihevosille ja yksityisille sekä pihatto.

Tallista on suora yhteys tilavaan ja valoisaan vuonna 2014 valmistuneeseen maneesiin, jonka ratsastusala on 22 × 60 metriä. Pohjana toimii sekä kouluun että hyppäämiseen erinomaisesti soveltuva kuitupohja. Maneesissa on katsomo sekä keittiöllä varustettu lämmin kerhotila, josta voi seurata ratsastustunteja mukavasti ikkunoista.

Tallilla on myös valaistu 60 × 70 m ulkokenttä.

Pihasta on suora pääsy monipuolisille maastoreiteille, rauhallisista metsäautoteistä metsäpolkuihin ja hiekkakuoppiin.

Koulutunti maneesissa

Hevosille on järjestetty mukavat päivittäiset ulkoilumahdollisuudet hiekkatarhoissa läpi vuoden, tapauskohtaisesti yksin tai laumassa. Osa tuntihevosista asuu pihatossa. Kesät kuluvat leppoisasti laiduntaessa tallin kupeessa.

Rommi tarhassa

Tarhoja

Kimmo ja Olli juhannuslaitumella

Uutisia